Välkommen tillbaka

Återigen känner jag för att börja blogga, att skriva av mig lite. Kanske är det när vårsolen gör sig påmind i kalla vintern, kanske är det för att jag nyligen har blivit ett år äldre och känner att det är dags att göra något med mitt liv.
 
Det är när jag får de där tankarna av att viktiga beslut måste tas som jag vill komma undan och känner för att pyssla som allra mest, bara sätta tänderna i ett nytt projekt som förhoppningsvis också blir väldigt bra. Det enda är väl bara att man sällan kommer på vad man vill pyssla med, för som så många gånger förr har man för många val, ska man rita, scrapbooka, göra sig ett nytt smycke, eller ska man prova pågå något helt annat. Så man börjar surfa på pysselbloggar men stund, och inser att bara fantasin sätter gränserna, eller möjligtvis materialet.. 
 
Eller så sätter man tänderna i ett nytt tv-serie projekt, helst ett stort sådant, själv håller jag på med Lost just nu, varför har jag aldrig sett mer än första säsongen förr? Riktigt bra, trots att man ofta känner sig som ett frågetecken. 
 
Det är väl det som alltid varit jag, och så det lär förbli här på bloggen när jag skriver, tv-serier, filmer, pyssel och allmänt virriga texter. För allt jag vill få ner måste ju komma med, och helst samtidigt i en salig blanding av osammanhängande ord.
 
Återkommer snart med fler ord och tankar, eventuellt bilder också! -Sara