Julklappar del 2

Två likadana armband i två olika färger i vad jag tror är lampwork. Mellandelarna- som är lika på båda armband- är i antikguld.
Färgåtergivningen är inte den bästa på dessa bilder, men färgerna på de nedersta bilderna stämmer bäst.

Julklappar 1

Syster fick ett antal armband i julklapp av mig, detta med svarta halvädelstenar och silverfärgade mellandelar. Fler inlägg med julklappar kommer! Tråkigt nog blir det inte bloggat så ofta nu när vi båda jobbar. Men det kommer mera, vi har inte gett upp än!
Sara

Till mamma

Mamma önskade sig ett par örhängen i grönt och svart, hennes favoritfärger, lätt fixat tänkte jag och gjorde dessa till henne igår. Jag tror att hon blev glad över dem då allt hon sa var "åhh.....".

Välkommen till världen Isabelle Emilia!

Nu ska ni få ett stort bildregn på dagens projekt. Mitt allra första Välkommen till världen-kort. Med tanke på alla bebisar som ligger i kompisarnas magar finns det dock en chans att det blir ytterliggare några i år. Detta första tillägnas årets första och oerhört vackra bebis. I morgon skickas kortet!










Hanna


Gummislang

Armband gjort på en gummislang med en liten "someone special" berlock.

Förvaring av konservburk

Har klätt en konservburk med cardstock och dekorationer. Lite lagom pilligt sådär. Hur jag ska använda den har jag inte bestämt än, men i nuläget lutar det åt någon form av smyckesförvaring! Söt va?




Blått som havet - örhängen

Samma stil som tidigare och denna gången passar de till detta armbandet.

Lila örhängen

När jag väl gör något jag gillar gör jag gärna likadana i olika färger, vilket ni säkert har märkt :-) Här är därför ett par lila i samma stil som de grå jag bloggade om igår.

Månadstavla - Januari

Har påbörjat ett litet projekt med månadstavlor. Tanken är att jag ska byta ut dem varje månad, som en almanacka för synens skull. Här har ni månadens tavla - Januari!





Julen kastas ut!

Nu äntligen har jag hittat min kamera och kan blogga igen. Så nu blir det lite scrapbooking här bland alla smycken igen! Idag har vi plockat ner den sista julbelysningen så jag passar på att avsluta julen även här i bloggen. Denna ask gjorde jag till mig själv, men nu åker den ner i en av jullådorna till nästa år!




Hanna


Grå örhängen

Örhängen med pärlor i grå nyanser fastsatta på en liten liten bit kedja.

Gröna pärlor

Olika gröna färger, min favoritfärg, i ett armband med dubbla kedjor.

Hängande pärlor

Fyra olika färger, samma sorts pärla, införskaffade från Panduro Hobby Outlet igår och några timmar senare var de gjorda till dessa örhängen. Höll på att skriva att jag gillar de rosa, orange/bruna och gröna, vilket utesluter de gul/vita, men faktum är att jag gillar de med! Så lyckat det kan bli ibland när man köper pärlor!

Till en vän

Ska träffa vänner ikväll och tänkte ge dem varsitt armband. Den ena får det rosa jag visade innan och den andra får detta i rött och svart,vilket är typiskt henne :-)

Rosa, svart och silver

Antog en färgutmaning på nätverket inspira och fick färgerna rosa, svart och silver. Gjorde i samma modell som innan och blev rätt nöjd.

Blått som havet

Ett turkost armband i med pärlor och berlocker. Använde samma berlocker som i det lila/grå, då de är både enkla och fina.

Someone Special

Ett armband till mig själv i silver och lila. Med berlocker och pärlor i olika former och material, senare kommer ett liknande i turkost som jag jobbar på.

Ytterliggare en systertavla

Pappa behövde ett nytt kort på Sara och mig till hans kontor, så det fick bli en tavla i julklapp.





Hanna

Blommor

Berlocker i öronkrokar: enkla örhängen är alltid fint och lättanvända! 

Berlocker

Efter inspiration från kusin Malins armband gjorde jag detta armband med en massa olika berlocker som jag hade och gillade.

Ett andra uppslag till samboalbumet

Som utlovat kommer här det mer seriösa layout-uppslaget. Min prins och jag. Sommaren 2010.







Hanna

Ett första gemensamt album

Har gjort ett första layout-uppslag till sambons och mitt gemensamma album. Bilderna är tagna i somras innan vi skulle på ett par kompisars bröllop. Just dessa bilder säger dock mer om oss än denna tillställning. Här är vi - min "coola" sambo och pussglada jag. Nästa gång får ni se ett seriösare uppslag med bilder från samma tillfälle!
 






Hanna


Makramé

För cirka ett år sedan köpte mamma de olika delarna till detta armband. Gjorde det i våras, då blev det för stort för henne, och riskerade att falla av. För några veckor sen gjorde jag det igen, och trots att det inte blev exakt som det var menat, så är jag riktigt nöjd.