Systertavla

Det nya året närmar sig och jag vill avsluta detta år med att visa vilka vi är, systrarna Thoresson. I julklapp till familjen gjorde jag ett antal tavlor (de får ni se vid ett senare tillfälle) vilket fick mamma att lägga in en beställning om en tavla med kort på oss döttrar. Då jag hade svårt att välja bild valde jag att ta med flera. I vanliga fall när jag scrapbookar är jag svag för mycket färg, men denna gång använde jag väldigt sparsamt med färg eftersom bilderna i sig är så färgstarka. Bilderna är tagna innan bilden placerades i en djup vit ram. Här är vi - systrarna Thoresson!







Hanna


Mitt hjärta

Ett armband helt i min smak, pärlor och mellandelar uppträtt på wire som stängs med ett hjärta. Mitt val på nyårsafton!


Julig ge-bort-present

Efter lite inspiration på en blogg gjorde jag ett par tändsticksaskar att ge bort. Alla är inte fotograferade, men här är de två första jag gjorde.





Julsmycken

I tid till julens alla dagar gjorde Hanna och jag varsitt par likadana örhängen.


Årets samling julkort




Favorit i mängder

Enkla pärlor i olika färger med pärlhattar, passar till allt och är enligt mig helt underbara!


Berlockarmband

Det finns flera variationer på berlockarmband, och det kommer garanterat dyka upp fler här på bloggen. Detta är gjort med flera av mina egna berlockfavoriter, såsom nallebjörn, babushka, elefant, svala, sköldpadda, gunghäst och katt. Hoppas ni gillar lika mycket som jag gör!

Välkommna

Är du intresserad av att ta del av två kreativa tjejers skapelser? Då har du kommit rätt! Här samlar vi, systrarna Thoresson, det vi gör. Hannas stora intresse är Scrapbooking och Sara brinner för att tillverka smycken i olika former. Vi hoppas på att kunna inspirera!

Närmast från Hannas pysselhörna: julkort och en julig ge-bort-present.
Närmast från Saras pysselhörna: berlockarmband.

Sköt om er!

Hanna & Sara